Follow.Me Admin
Mesaje : 282 Data de inscriere : 11/04/2013 Varsta : 29 Localizare : Korea
| Subiect: Trupa: JYJ Dum Iun 23, 2013 1:30 pm | |
| JYJ ( stiuta si ca Jejung/Yuchun/Junsu in Japonia) este un grup pop format din 3 membri din trupa coreeana de baietii TVXQ : Jaejoong , Yoochun si Junsu , numele trupei lor provine de la prima literea de la numele fiecarui membru. Debutul lor in lima japoneza cu Ep si The... au luat nr 1 in Oricon Album Chart , Albumul trupei de debut in limba engleza la nivel mondial , The Beginning a fost lansat in Octombrie 2010 , JYJ au urmat pana in Ianuarie 2011 cu un alt EP in formatul unui '' Music Eassy '' intitulat ,, Their Rooms Our Story '' urmand si lansarea vidioclipurilor '' In Heaven'' si ''Get Out'' , Al doilea studio album si primul album in Coreeana ,, In Heaven'' a fost lansat in 28 Septembrie 2011. Si poze cu membri : Jaejoong Yoochun Junsu | |
|
Symphony_of_silence Oameni
| Subiect: Re: Trupa: JYJ Lun Iun 24, 2013 6:07 am | |
| Jyj este una dintre trupele care mi-a facut cu ochiul intr-un mod deosebit mai ales vocile lor ,adica au talent , merita succesul pe care il au dupa parerea mea,avand in vedere ca din punct vocal se descurca bine,desi mi-as dori sa revina din nou ca o trupa nu fiecare solo cum sunt acum.Chiar au niste melodi frumoase ,cum ar fi,Empty ,Get out ,In heaven si desiguri solo-urile lui Jaejoong [ My only comfort ,You fill me up,All Alone,Mine-mai mult seamana cu stilul J-rock ]Si a lui Junsu[Tree covered in drew ,No Gain,Fever,Tarantallegra etc] Si acum niste poze - Junsu - Yoochun. - | |
|